Comença triant un pla

Tria l'opció que millor s'adapti a les teves necessitats

Per a més informació, visita el nostre comparador de plans

Preguntes Freqüents

Per registrar-t'hi des de la web:

  1. Fes clic a l'enllaç “FES-TE SOCI”. També és possible donar-se d'alta des de l'App d'Aena, qualsevol dels portals d'Aena Market o el portal de reserves de pàrquing.
  2. Completa el formulari amb els diferents camps sol·licitats, i indica una adreça de correu electrònic vàlida per fer el registre.
  3. Un cop hagis completat tots els camps, rebràs un email de confirmació (a excepció del registre a través del Web de reserves) perquè activis el teu compte en un màxim de 24 hores. Si no reps aquest correu, posa't en contacte amb nosaltres.

L'Aena Club és un club de fidelització totalment gratuït en la seva modalitat bàsica. Pots obtenir avantatges i descomptes addicionals si contractes algun dels plans de pagament disponibles.

Actualment no hi ha targetes físiques ni digitals, encara que hi ha un codi QR que pots consultar al teu perfil. Per identificar-te com a usuari d'Aena Club i beneficiar-te dels diferents serveis i descomptes, n'hi haurà prou amb identificar-te com a membre a través de la web o a l'app d'Aena en realitzar la contractació dels diferents serveis, o bé a través de la teva matrícula en accedir a l'aparcament.