Preguntes freqüents

General

És un club de fidelització gratuït l'objectiu del qual és premiar la fidelitat dels nostres passatgers freqüents que utilitzen els aparcaments i les instal·lacions comercials dels aeroports espanyols. Només has de registrar-t'hi i accediràs a tots els avantatges disponibles per als membres de l'Aena Club en pàrquing, sales Vip, botigues, restaurants i altres serveis de l'aeroport.

Una vegada que ets membre d'Aena Club, disposaràs d'un usuari i una contrasenya amb què iniciar sessió als portals d'Aena associats a Aena Club que ofereixin aquesta possibilitat (Aena Travel, Food to Fly, Shop to Fly, Aena Parking, Serveis VIP, etc.). Pots gaudir dels seus beneficis i descomptes sempre que realitzis les compres dels serveis des de la web o l'app iniciant sessió prèviament. En funció del teu nivell de membre (Bàsic, PLUS o VIP), a més dels descomptes es proporcionen beneficis per a l'ús de serveis Fast Lane/Fast Track i sales VIP:

 • 10 accessos a Fast Lane/Fast Track per a membres d'Aena Club Plus
 • 10 accessos a Fast Lane/Fast Track +10 accessos a Sales Vip per a membres d'Aena Club VIP

L'Aena Club és vàlid per a tots els aeroports d'Espanya

Pots consultar la informació sobre l'ús de les teves dades personals a la pròpia web del servei, a l'apartat de política de privacitat, al qual s'hi accedeix des del link que es troba a la part inferior de la pàgina web.

AENA Club: Registre i modificacions

L'Aena Club és un club de fidelització totalment gratuït en la seva modalitat bàsica. Pots obtenir avantatges i descomptes addicionals si contractes algun dels plans de pagament disponibles.

Per registrar-t'hi des de la web:

 1. Fes clic a l'enllaç “FES-TE SOCI”. També és possible donar-se d'alta des de l'App d'Aena, qualsevol dels portals d'Aena Market o el portal de reserves de pàrquing.
 2. Completa el formulari amb els diferents camps sol·licitats, i indica una adreça de correu electrònic vàlida per fer el registre.
 3. Un cop hagis completat tots els camps, rebràs un email de confirmació (a excepció del registre a través del Web de reserves) perquè activis el teu compte en un màxim de 24 hores. Si no reps aquest correu, posa't en contacte amb nosaltres.

Actualment no hi ha targetes físiques ni digitals, encara que hi ha un codi QR que pots consultar al teu perfil. Per identificar-te com a usuari d'Aena Club i beneficiar-te dels diferents serveis i descomptes, n'hi haurà prou amb identificar-te com a membre a través de la web o a l'app d'Aena en realitzar la contractació dels diferents serveis, o bé a través de la teva matrícula en accedir a l'aparcament.

Si us plau, revisa la teva safata d'entrada i bústia de correu no desitjat, així com les carpetes de “Promocions” o similars, per comprovar si t'ha arribat un email d'activació del compte. Si passats uns minuts no reps aquest correu, torna a contactar-nos i indica’ns el correu electrònic utilitzat durant el registre. En cas que hagis indicat un correu electrònic erroni, hauràs de registrar-t'hi de nou.

T'hauràs de tornar a registrar. El sistema invalidarà automàticament el registre realitzat amb el correu electrònic erroni.

Es procedirà a escalar-ne la incidència. Prèviament es sol·licitarà al client que faciliti el següent:

 • Antic correu electrònic
 • Nou correu electrònic
 • Còpia del seu DNI

Per restaurar la teva contrasenya, has d'accedir a la web de l'Aena Club i fer clic a ¿Has oblidat la contrasenya?, indicar el teu correu electrònic i seguir els passos que rebràs al correu electrònic.

Aena Club ja té registrat aquest email, per tant, o bé aquest email és igual al d'un altre usuari prèviament donat d'alta, o bé et vas donar d'alta prèviament aquí o en algun portal d'Aena Market, i si no es recorda la contrasenya , cal restablir-la mitjançant l'enllaç “Has oblidat la teva contrasenya?” disponible a la pàgina d'“Iniciar sessió”.

Les credencials d'accés a Aena Club es comparteixen amb altres serveis com ara Aena Travel, Food To Fly, pàrquing, sales VIP, etc., de manera que donar-se de baixa a Aena Club comporta també la baixa en aquests altres serveis associats. Per donar-se de baixa d'Aena Club, cal accedir a la secció 'El meu compte' i prémer el link 'DONAR-ME DE BAIXA'.

Pàrquing

En ser membre d'Aena Club, pots beneficiar-te dels diferents descomptes de Pàrquing.

Per conèixer de manera detallada els descomptes actuals del Pàrquing, fes clic a “Serveis” del menú superior o prem descomptes Pàrquing Aena Club.

Per fer una reserva als aparcaments de la xarxa d'Aena, no cal estar registrat a l'Aena Club; pots accedir directament a la pàgina d'Aena Pàrquing i seleccionar l'aeroport de sortida i les dates de preferència. Tanmateix, et recomanem registrar-te a l'Aena Club per poder beneficiar-te de tots els descomptes que t'oferim.

Serveis VIP

Podràs adquirir el teu accés a les Sales VIP a través de l'App i el web d'Aena, i al taulell de la sala, i accedir-hi sempre que disposes de targeta d'embarcament.

Com a soci d'Aena Club, podràs beneficiar-te dels descomptes únicament si realitzes la compra a través de l'App/Web d'Aena, sempre que inicies sessió com a membre del Club.

No és possible accedir a les Sales Vip si no es disposa de targeta d'embarcament.

Serà necessari comprar un accés per persona a través del Web/App d'Aena.

Com a soci d'Aena Club, podràs beneficiar-te únicament si realitzes la compra a través de l'App/Web d'Aena, sempre que inicies sessió com a membre del Club.

Qualsevol passatger pot contractar el servei Meet & Assist a través de la web i de l'app d'Aena amb una antelació de 72 hores.

Altres

La web Aena Club està suportada pels següents navegadors, assegura't que utilitzes un d'ells:

 • Google Chrome
 • Mozilla Firefox
 • Safari
 • Microsoft Edge
 • Internet Explorer 11

Les galetes es poden bloquejar des de les opcions de seguretat del navegador.

acceptar les galetes utilitzades pel portal pot afectar les operacions del portal i impedir que pugui fer gestions com a usuari registrat a l'Aena Club.

Per a més informació, l'usuari pot accedir al següent enllaç i comprovar la política de cookies del portal.

Actualment el portal Aena Club únicament està disponible en espanyol, anglès, català, basc, gallec i valencià.

Si alguna de les teues preguntes no la trobes ací, escriu-nos a clubcliente@aena.es perquè puguem ajudar-te.