Tractament de Dades Personals

Responsable: Aena S.M.E. S.A. (A86212420)
Finalitat: gestionar la subscripció contractada com a membre d’Aena Club. Gestionar, tramitar i donar seguiment als productes i/o serveis que compreu o reserveu mitjançant aquest lloc web o app com a membre d'Aena Club; enviar comunicacions comercials del servei contractat i d'altres serveis propis d'Aena; enviar altres comunicacions comercials; fer enquestes de qualitat, usos estadístics i altres usos legítims empresarials. Addicionalment, les seues dades podran ser tractades per a l'elaboració de perfils. Té dret a oposar-se a l'adopció de decisions individuals automatitzades que produïsquen efectes jurídics o li afecten significativament de manera semblant. Veure informació addicional.
Legitimació: execució del contracte (acceptació dels terminis i condicions de la contractació) i consentiment.
Drets: accés, rectificació, supressió i altres drets tal com s'indica en la informació addicional.
Informació addicional: Política de Privacitat.

No has rebut el correu electrònic per a completar l’activació del teu compte?

Comprova la carpeta de correu brossa o posa't en contacte amb el nostre servei d'atenció al client mitjançant l'adreça clubcliente@aena.esper a solucionar qualsevol incidència.

Correu enviat

Hem enviat un correu electrònic a
Segueix els passos indicats al correu de verificació que t'hem enviat.
Consulta la teua carpeta de correu brossa si no l'has rebut.
Recorda que tens 24 hores per a activar el teu compte.

Encara no has rebut cap correu?

Comprova la carpeta de correu brossa o posa't en contacte amb el nostre servei d'atenció al client mitjançant l'adreça clubcliente@aena.es per a solucionar qualsevol incidència.