Compara els nostres plans

Hi ha un pla per a cada tipus de viatger. Explora els avantatges de cadascun i tria el preu que més s'ajuste a les teues necessitats.

  • 0€
  • 75€ /Trimestral
  • 295€ /Trimestral
BÁSIC
PLUS
VIP
0€
75€
/Trimestral
295€
/Trimestral

En la reserva de la teua plaça d'aparcament segons el teu Pla. A més, et premiem amb un descompte addicional del 5% si reserves amb un vehicle de 0 emissions.

5%*
15%*
20%*

Millorant la teua experiència, perquè gaudeixes del teu viatge abans de volar. En el cas del Pla VIP tindràs els teus accessos disponibles en la teua àrea personal, vàlids per a la Península i les Balears.

10 Accessos

Agilitzant el teu accés al control de seguretat. En el cas del Pla Plus/VIP tindràs els teus accessos disponibles per a la Península i les Balears en la teua àrea personal. Consulta aeroports disponibles en la secció de Serveis VIP

10 Accessos
10 Accessos

En compres d'accessos addicionals o regala als teus acompanyants la possibilitat de viure una experiència exclusiva amb tu comprant accessos addicionals als serveis VIP (Sales VIP i/o Fast Lane/Fast Track)

10% descompte
20% descompte
30% descompte

Aprofita les promocions exclusives per a socis del club en la compra de botigues i restaurants. Consulta la secció d'Aena Market

Pla Bàsic

Aprofita els descomptes i avantatges de ser soci d'Aena Club completament gratis.

Si eres un viatger ocasional, descobreix els nostres descomptes en el pàrquing de l'aeroport, en la compra d'accessos als nostres Serveis VIP (Fast Lane/Fast Track i Sales VIP).

I descobreix altres promocions exclusives que tenim per a tu.

Pla Plus

Si eres un viatger freqüent, pots millorar els teus avantatges contractant aquest Pla i aconseguint descomptes majors en el Pàrquing de l'aeroport i en els nostres Serveis VIP (Fast Lane/Fast Track i Sales VIP).

A més, pots aprofitar els beneficis exclusius d'aquest Pla per a estalviar temps en els accessos al filtre de seguretat de l'aeroport amb els teus 10 accessos disponibles de Fast Lane/Fast Track.

Rebràs a més altres promocions exclusives que tenim per a tu.

Pla VIP

Si eres un viatger habitual, pots millorar els teus avantatges contractant aquest Pla i aconseguint més descomptes en el Pàrquing de l'aeroport i en els nostres Serveis VIP (Fast Lane/Fast Track i Sales VIP).

I per a tindre una experiència de viatge exclusiva, beneficia't d'aquest Pla, amb 10 accessos per a Sales VIP a més dels teus 10 accessos de Fast Lane/Fast Track.

Rebràs a més altres promocions exclusives que tenim per a tu.

Preguntes Freqüents

Per registrar-t'hi des de la web:

  1. Fes clic a l'enllaç “FES-TE SOCI”. També és possible donar-se d'alta des de l'App d'Aena, qualsevol dels portals d'Aena Market o el portal de reserves de pàrquing.
  2. Completa el formulari amb els diferents camps sol·licitats, i indica una adreça de correu electrònic vàlida per fer el registre.
  3. Un cop hagis completat tots els camps, rebràs un email de confirmació (a excepció del registre a través del Web de reserves) perquè activis el teu compte en un màxim de 24 hores. Si no reps aquest correu, posa't en contacte amb nosaltres.

L'Aena Club és un club de fidelització totalment gratuït en la seva modalitat bàsica. Pots obtenir avantatges i descomptes addicionals si contractes algun dels plans de pagament disponibles.

Actualment no hi ha targetes físiques ni digitals, encara que hi ha un codi QR que pots consultar al teu perfil. Per identificar-te com a usuari d'Aena Club i beneficiar-te dels diferents serveis i descomptes, n'hi haurà prou amb identificar-te com a membre a través de la web o a l'app d'Aena en realitzar la contractació dels diferents serveis, o bé a través de la teva matrícula en accedir a l'aparcament.